Imidž územia - Vaňová, Anna
Podstata imidžu. Prieskum existujúceho imidžu územia. Definovanie cieľových skupín vo vzťahu k špecifickému imidžu územia. Tvorba nového imidžu, resp. podpora existujúceho imidžu na základe predností daného územia. Výber efektívnych prostriedkov marketingovej komunikácie na sprostredkovanie predností územia cieľovému trhu.