Teoretické východiská hodnotenia spokojnosti zákazníka - Mateides, Alexander
Dlhodobé zanedbávanie problematiky spokojnosti zákazníka v marketingovej teórii. Význam tejto problematiky. Vymedzenie pojmu spokojnosť zákazníka. Ovplyvňovanie spokojnosti zákazníka. Hodnotenie spokojnosti zákazníka - objektívne a subjektívne postupy hodnotenia. Hodnoteniu spokojnosti zákazníka sa začína venovať zvýšená pozornosť po celom svete.