AFTE Francúzska asociácia podnikových finančníkov
Dôvody vzniku a činnosť AFTE (Association francaise des trésories d'Entreprise). Najvýznamnejšie akcie asociácie. Reprezentovanie podnikových finančníkov. Vzdelávanie. Publikácie. Spolupráca so Slovenskom. Adresár International group of treasury association.