Právne aspekty podnikateľského prostredia a Európska únia - Fogaš, Ľubomír
Príspevok Ľubomíra Fogaša na medzinárodnej konferencii "Zmeny podnikateľského prostredia v súvislosti so vstupom do EÚ", ktorá sa konala v dňoch 24.- 26. septembra 2000 na pôde Fakulty financií UMB v Banskej Bystrici.