Fenomén zvaný maloobchodné značky - Hinková-Dibarborová, Andrea
Maloobchodné značky (MOZ) sú zastúpené v najrozvinutejších firmách vo vyspelých štátoch, kde reprezentujú približne polovicu trhu. Sú MOZ na Slovensku kvalitné? Problém výroba - obchod. Delenie značiek - existujú MOZ totožné s názvom reťazca. Pokračovanie v ďalšom čísle.