Najväčšie obchodné spoločnosti v ČR a SR
TOP 50 českých a slovenských obchodných spoločností. Prvá desiatka "ťahúňov". Stagnácia od dvadsiatej priečky. Vývoj celkového obratu podľa veľkostných kategórií. Nadnárodné spoločnosti nastupujú.