Impulzom na zákazníka - Bokorová, Jana
Prečo koná spotrebiteľ impulzívne? Čo je to impulzívny nákup a čo musí spĺňať impulzívna zóna, aby plnila svoj účel? Úsilie spotrebiteľa pri nákupe závisí od chrakteru tovaru. Pokladničná zóna - miesto kde spotrebiteľ strávi najviac času na jednom mieste.