Povinné nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie osôb poberajúcich príjmy podľa autorského zákona s príkladmi - Novotná, Eleonóra
Nová právna úprava s účinnosťou od 1. januára 2001 účasti na nemocenskom poistení a dôchodkovom zabezpečení u osôb, ktoré vykonávajú umeleckú alebo inú tvorivú činnosť podľa autorského zákona. Vymeriavací základ a poistné. Praktické príklady.