Hmotná zodpovednosť pokladníka pri vedení pokladnice - Vladárová, Marta
Dohody o hmotnej zodpovednosti pri vedení pokladnice. Hmotná zodpovednosť pokladníka podľa zákonníka práce. Hmotná zodpovednosť pokladníka v nariadení vlády č. 223/1988 Zb., ktorým sa vykonáva zákonník práce. Vzory dohôd o hmotnej zodpovednosti. Poistenie zodpovednosti za škodu.