Vitalita v nápojoch - Bokorová, Jana
Zdravší životný štýl sa prejavil i v nových trendoch v oblasti nealkoholických nápojov a minerálnych vôd. Čo sú nealkoholické nápoje? Ich spotreba v litroch na obyvateľa v SR. Rôzne skupiny nealkoholických nápojov. Trendy v obalovej technike. Smery spotrebiteľského záujmu - rastie výroba i spotreba.