Dôvodová správa k zákonu o ochrane hospodárskej súťaže
Dôvodová správa k zákonu o hospodárskej súťaže. Hlavné dôvody na vypracovanie návrhu nového zákona. Doložka zlučiteľnosti návrhu zákona s právom Európskej únie.