Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 278/1993 Z.z. z 21. októbra 1993 o správe majetku štátu ...
Znenie zákona č. 278/1993 Z.z. z 21. októbra 1993 o správe majetku štátu v znení zákona č. 374/1996 Z.z. zákona č. 72/1999 Z.z. a zákona č. 121/2001 Z.z., Tento zákon upravuje správu majetku vo vlastníctve Slovenskej republiky vo verejnoprospešnej a nepodnikateľskej sfére, ktorú vykonáva správca majetku štátu.