Potenciálne trhy rozvojových krajín pre slovenský vývoz - Obadi, Saleh Mothana
Analýza zahraničného obchodu krajín Latinskej Ameriky, Stredného východu a severnej Afriky a juhovýchodnej Ázie. Postavenie týchto krajín vo svetovom obchode, špecializačný profil a komoditná profilácia v dovoze, konkurencieschopnosť hlavných dodávateľských krajín a SR na trhu regiónu.