Organizácie tretieho sektora ako daňové subjekty - Baňas, Boris
Terminológia - neziskové organizácie. Daňové aspekty mimovládnych neziskových organizácií - zákon o daniach z príjmov, zákon o dani z nehnuteľností, zákon o dani z dedičstva, darovania,prevodu a prechodu nehnuteľností, zákon o dani z pridanej hodnoty. Zefektívnenie činnosti organizácií tretieho sektora.