Etický kódex členov Slovenskej asociácie cestovných kancelárií
Slovenská asociácia cestovných kancelárií (SACK) prijala na svojom Valnom zhromaždení dňa 11.11.2000 Etický kódex členov SACK. Plné znenie: Preambula, všeobecné ustanovenia, zásady správania a konania členov SACK a záverečné ustanovenia.