Podpora exportu v súčasných štruktúrnych súvislostiach svetového hospodárstva - Staněk, Peter
Nárast úlohy exportu na udržanie ekonomického rastu. Zmena celkovej štruktúry exportu. Posilnenie úlohy jednotlivých foriem podpory exportu. Podpora exportu v Holandsku a USA.