AFP Americká asociácia podnikových finančníkov - Krištofík, Peter
Charakteristika jednej z najväčších amerických asociácií podnikových finančníkov - AFP Association for financial professionals. Organizačná štruktúra AFP. Vzdelávací program a certifikácia. Rozvíjanie kariéry a osobný profesionálny rozvoj. Publikačná činnosť asociácie. Adresár International group of treasury associations.