Súčasný stav daňového systému Slovenska v procese integrácie do EÚ - Ďurinová, Ivona, 1964-
Ciele daňovej reformy na Slovensku. Vývoj daňovej kvóty. Daňové príjmy štátneho rozpočtu Slovenskej republiky. Podiel priamych a nepriamych daní a daní z medzinárodného obchodu v daňových príjmoch ŠR SR.