Problémy harmonizácie daní v Európe z pohľadu integračných snáh Slovenskej republiky - Dopiriak, Rastislav
Harmonizácia daní ako postupné približovanie historicky odlišných daňových systémov členských štátov. Historický pohľad na právne úpravy harmonizácie. Zacielenie súčasnej daňovej harmonizácie.