Reforma daňovej správy SR - Mráz, Ondrej
Daňová správa SR v prípade vstupu do Európskej únie bude povinná vykonať a implementovať do postupov používaných v daňovej správe zmeny, zabezpečujúce podmienky a nariadenia uplatňované v Európskej únii.