Slovinský export a nástroje na jeho podporu - Rendek, Ignác
Hospodárske výsledky Slovinska - najlepšie spomedzi transformujúcich sa krajín. Charakteristika vývoja slovinskej ekonomiky. Komoditná a teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu. Nástroje na priamu podporu exportu.