Význam a právna úprava dokumentárneho akreditívu v medzinárodnom platobnom styku - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Dokumentárny akreditív ako jedna z metód medzinárodných platobných transakcií. Priebeh akreditívnej transakcie. Právna úprava dokumentárneho akreditívu. Právna úprava v SR. Medzinárodná právna úprava.