Cestovný ruch na Slovensku v roku 2000 - Machurková, Marta
Devízové príjmy a výdavky. Hraničná štatistika. Ubytovacie zariadenia. Zahraniční návštevníci v ubytovacích zariadeniach CR SR. Štatistika cestovného ruchu na Slovensku v roku 2000/1999.