Efektívne partnerstvo verejnej správy a súkromného sektora Dobrá skladba zdrojov financovania verejno-súkromného projektu zvyšuje jeho kvalitu - Repta, Tomáš
Pojem verejno-súkromné partnerstvo. Výhody takéhoto partnerstva a spôsoby financovania spoločných projektov. Pokračovanie v ďalšom čísle.