Hroziaci hospodársky konflikt medzi USA, Európou a Áziou - Ondrášik, Braňo
USA čelia reálnej hrozbe hospodárskeho konfliktu s Európou a východnou Áziiou. Kontinentálne rozdelenie. Ázijská jednota. Meniaci sa svet - zníženie významu USA ako vodcu v globálnom ekonomickom systéme. Alternatívne riešenia.