Hongkong - štyri roky po návrate do Číny - Lipták, Július
Čínska vláda Hongkongu vyvíja svoj vlastný autetický rozvojový program. Hongkonská ekonomika pred ázijskou finančnou krízou. Bremeno ázijskej finančnej krízy. Ázijská finančná kríza prehĺbila orientáciu Hongkongu na kontinentálnu Čínu. Nová integračná funkcia Hongkongu.