Trh práce na Slovensku v uplynulých desiatich rokoch - Tomasta, Pavel
Analýza trhu práce na Slovensku za uplynulých desať rokov. Zamestnanosť za obdobie rokov 1990-1999. Nezamestnanosť a počet nezamestnaných. Poberatelia podpory v nezamestnanosti (PvN). Výdavky na politiku trhu práce. Tvorba pracovných miest.