Stratégia a reklamné predmety prehlbujú vzťah s klientom i zákazníkom - Martinová, Zuzana
Reklamný predmet nie je len darčekom, ale i vecičkou s veľkým reklamným posolstvom. Dve skupiny reklamných predmetov. Správne načasovať a namieriť rozdávanie reklamných predmetov.