Lokálny kapitálový trh v malej ekonomike? - Fidrmuc, Jaroslav
Rekonštrukcia je nevyhnutná viacmenej vo všetkých odvetviach našej ekonomiky, ale azda najviac v obchode. Rozvoj trhu tovarov a služieb prináša aj rozvoj kapitálu. Dlhopisový trh celkom prevládol. Uvažuje sa o založení Stredoeurópskej burzy cenných papierov.