Ako vznikajú a čo skrývajú symboly ratingových agentúr
Ako rating vzniká a čo sa skrýva za "záhadnými" symbolmi ratingového hodnotenia. Ratingový proces. Ratingová škála. Symboly dlhodobého a krátkodobého ratingového hodnotenia.