Balí, chráni... a najmä predáva moderná spoločnosť sa vracia k obalom z prírodných materiálov - Čapková, Anna
Obal nielen zabalí a ochráni tovar, ale ho aj predáva. Balenie na zákazku je u nás pomerne novým javom. Uzákoníme burzu obalov? Obchodníci verzus ochranári. Názor spotrebiteľov na niektoré druhy obalov.