Neefektívny sociálny systém - Onuferová, Marianna
Analytici sa zhodujú, že Slovensko musí prejsť komplexnou reformou systému sociálneho a zdravotného poistenia. Výška povinných odvodov - zamestnanci a zamestnávatelia. Výška povinných odvodov - SZČO a spolupracujúce osoby. Sadzby dane z príjmov fyzických osôb. Prehľad položiek, ktoré občan platí štátu.