Zdravý rozum a dobrý cit - Juritsch, Jörg
Marketingový plán pri uvádzaní noviniek na trh. Marketingový manažér. Detailný a exaktný plán aktivít. Imidž, značka a cena produktu. Servis a poradenstvo pre zákazníka.