Dobrý sused - dobrý biznis - Sotník, Alexander
Stručná charakteristika rakúskej ekonomiky. Prehľad základných geografických údajov. Výsledky a prognózy rakúskeho hospodárstva. Vstup do Európskej únie. Bilaterálne hospodárske vzťahy Rakúska a Slovenskej republiky. Trhové perspektívy.