Zbaví se Amerika svých emisí - Dalrymple, Renáta
Problém globálneho oteplovania a neochota USA spolupracovať na znižovaní emisí. Prehľad štátov, ktoré od roku 1950 emitovali najviac CO2. Celkový objem svetových emisií CO2 v rokoch 1755-1995.