Celní preference a původ zboží: Preferenční důkazy původu - Kubát, Michal
Príspevok by mal byť pomôckou k bezproblémovému priznaniu colnej úľavy v krajine určenia, pokiaľ tovar získa preferenčný pôvod. Nárok na uplatnenie výhod. Sprievodné osvedčenie EUR 1. Vyplňovanie EUR 1.