Obchodní jednání a národní zvyklosti: Slovinsko - Hlobil, Josef
Charakteristika obchodných jednaní v podmienkach v Slovinsku. Pracovné návyky. Medziľudské vzťahy. Verbálna komunikácia. Obliekanie a vzhľad. Stravovacie zvyky a etiketa stolovania. Náboženstvo. Najvhodnejšie termíny návštevy. Širší rámec kultúrnych zvláštností.