Nevyhnutnosť znalosti cudzích jazykov rastie - Reiselová, Eva
Význam výučby cudzích jazykov. Učenie sa cudzích jazykov je celoživotná záležitosť, nikdy nie je neskoro začať sa učiť. Podľa štatistického zisťovania vo výučbe v školstve dominuje angličtina. Rozdielna úroveň vzdelávania. Výučba cudzích jazykov na základných a stredných školách. Cudzí jazyk ako povinná súčasť maturity.