Účast na veletrhu v zahraničí - Příprava, průběh a hodnocení - Dach, Karel
Firemná účasť na veľtrhoch v zahraničí. Technická príprava veľtržnej expozície. Súbor hlavných činností pre prípravu účasti na veľtrhu.