Hudba a výkonnosť zamestnanca - Szarková, Miroslava, 1951-
Otázky vplyvu hudby na výkonnosť zamestnancov sú veľmi staré, ale odpovede na ne, nie sú jednoznačné. Hudba na pracovisku sa zaraďuje do kategórie zvukov a hlukov. Výsledky výskumov negatívneho a pozitívneho pôsobenia hudby.