Mezinárodní zasílatelství - spedice - Šubert, Miroslav
Oprávnenia zasielateľa pri obstarávaní prepravy. Povinnosti príkazcu pri obstarávaní prepravy. Všeobecné ustanovenia. Praktické problémy pri uplatňovaní Všeobecných zasielateľských podmienok. Odbornosť zasielateľa.