Práva akcionárov budú povýšené nad záujmy manažérov akciových spoločností - Medžová, Andrea
Zvýšenie ochrany práv akcionárov v súlade s požiadavkami EÚ (novela Obchodného zákonníka). Rozdelenie akciových spoločností - verejné alebo súkromné. Právo akcionárov na informácie. Mali by byť odstránené problémy s účasťou na valnom zhromaždení. Ďalšie posilnenia práv akcionárov.