Pod lampou tma - Szarková, Miroslava, 1951-
Osvetlenie na pracovisku patrí k najvýznamnejším fyzikálnym faktorom. Vypracovanie optimálneho svetelného režimu pre každé pracovisko. Trojaké umelé osvetlenie.