Hygiena bez kompromisov SVP a HACCP nie je výsada amerických astronautov - Siekel, Peter
Dodržiavanie kódexových princípov hygieny potravín vytvára základ na aplikáciu vzájomne spojených systémov Správnej výrobnej praxe (SVP) a HACCP. Ako spolu súvisia SVP a HACCP?