Značka vyjadruje očakávania zákazníka - Vojtková, Viera
Obchodovanie so značkami má svoje špecifiká. Obchodovanie prostredníctvom "privátnych" značiek je osobitá sféra svetového trhu. Zákazník hľadá "svoju" značku. Nástup maloobchodných značiek pomôže udržať sa nad vodou mnohým menším dodávateľom.