Zahraniční obchod s Evropskou unií - Straka, Miloš
Celkový zahraničný obchod ČR s Európskou úniou. Obrat vzájomného obchodu v r. 2000. Obchodná bilancia s EU. Nemecko ako najväčší obchodný partner ČR. Obchod s jednotlivými krajinami s EU. Štatistické ukazovatele za roky 1999-2000.