Obchodní jednání a národní zvyklosti: Bulharsko - Vávra, Petr
Niektoré dôležité informácie a praktické rady, ktoré sú dôležité pri obchodných rokovaniach v Bulharsku. Prvotné kontakty. Obliekanie a vzhľad. Stolovanie. Sviatky s pracovným voľnom. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi. Verbálna a neverbálna komunikácia. Širší rámec kultúrnych zvyklostí.