Nakupovanie v hypermarketoch - Tytykalová, Halka
Rýchlo pribúdajúce hypermarkety a veľké supermarkety, ktoré tieto reťazce prevádzkujú menia nielen zvyklosti spotrebiteľov, ale aj doterajšie zabehané pravidlá v dodávateľsko-odberateľských vzťahoch. Základné vymedzenie pojmov hypermarket, supermarket, diskont predajňa cash and carry a obchodný dom. Plusy a mínusy hypermarketov. Prognóza veľkosti predajnej plochy.