Odstránime rozdiely medzi regiónmi - Hamalová, Marta
Regionálne rozdiely v SR. Príčiny rozdielnosti regiónov. Regionálna politika v Európe, jej charakteristika a zložky. Podmienky pre rozvoj regionálnej politiky európskeho typu na Slovensku.