Alternatívne usporiadanie Slovenska - Rajčák, Milan
Vláda SR schválila uznesením č. 491/2000 Alternatívny návrh usporiadania Slovenskej republiky, určujúci vyššie územné celky (VÚC). Prehľad samosprávnych regiónov a vybrané charakteristiky jednotlivých regiónov.